Betonboringen

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM

Databekabeling

Genoeg van het zeulen met die zware stofzuiger, problemen met het verlengsnoer, lawaaihinder of eerder uit medische redenen (hooikoorts, stofallergie)? Dan kan een centraal stofzuigsysteem u heel wat comfort beiden.
Het systeem werkt met een centrale motorunit die normaalgezien wordt geplaatst in de garage of kelder van uw woning maar wel toegankelijk om de opvangbak te legen. Dit zorgt ervoor dat er geen lucht meer wordt uitgeblazen in je woonruimtes en minder lawaaihinder tijdens het stofzuigen.
Bij de plaatsing in nieuwbouw worden buizen en wanddozen samen met de elektrische leidingen ingewerkt in de muren. Bij het insteken van de stofzuigslang doet automatisch de stofzuiger zijn dienst.
Het is de luxe voor iedereen


Realisaties


Andere Diensten

Alarm Installaties - Algemene Electriciteitswerken - Audio - Automatisatie - Betonboringen - Databekabeling - Domotica - Elektriciteitskeuringen - Elektrische Schema's - Industrie - Nieuwbouw en Renovatie - Onderhoud en Herstellingen - Ventilatie - Verlichting - Verwarming - Video- en Parlofonie - Zekeringkasten